Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

EM-vinnare till Rimbo HK:s konkurrent

Rimbo HK möter Hästö i allsvenska nästa säsong. Karlskronaklubben siktar mot elitserien och presenterade under tisdagen en tung värvning i form av dansken Lars Möller Madsen.

Den danska jätten, 2,05 meter lång, är ingen dussinspelare. Möller Madsen blev Europamästare med Danmark 2008 och har även ett VM-brons (2009) och EM-brons (2006 på meritlistan. Närmast kommer han från elitserielaget IFK Kristianstad som inte valde att förlänga kontraktet med dansken.

– Han kommer att bli en stöttepelare, både som spelare och som marknadsförare för handbollen, säger Hästös sportchef Christer Sandström till Blekinge Läns Tidning/Sydöstran.

Hästö möter bland andra Rimbo HK nästa säsong i allsvenskan, och Möller Madsen hoppas kunna bidra till Karlskronaklubbens storsatsning mot elitserien.

– Om jag känner press? Nej, det tycker jag inte. Men självklart har jag kommit hit för att försöka hjälpa Hästö till elitserien, säger han.