Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efterlängtad poäng för Hallsta - bröt förlustsviten mot BKV Norrtälje 2

Det har varit en tung period med sju förluster i rad för Hallsta i division 5 Uppland östra herr i fotboll. Men hemma mot BKV Norrtälje 2 bröts den tuffa sviten. Det blev 0–0 (0–0) i matchen på Sparbankens IP, och åtminstone en poäng för Hallsta.

– En match som böljande fram och tillbaka, BKV hade en riktig farlig boll i underkant av ribban vilket var närmast mål i första halvlek. Vi hade även några vassa chanser, men bollen smet utanför. Andra halvlek var en kämpamatch från bägge håll, vi hade ett friläge i 90 minuten som målvakten gjorde en bra räddning på och returen fick vi tillbaka men sköt bollen i målgaveln. BKV hade även de en riktig vass chans de med fem minuter innan, men vi fick en fot på bollen i sista sekunden. Ett rättvist resultat och nu plockade vi in en poäng på laget ovanför oss. Närmast väntar nu UIF borta på fredag, bäst i dag Ali Mouhammed som gjorde en strålande match, övriga skall också ha beröm för sitt slit på plan, kommenterade Hallstas lagledare Tommy Gunnarsson.

BKV Norrtälje 2:s tränare Anders Ingemarson om matchen:

– En bra prestation från vår sida då vi var klart bättre än Hallsta sett över 90 minuter. Dock var inte marginalerna med oss. Vi hade en boll inne efter två minuter som domaren missade, och ska ha minst en straff på de två klara straffsituationer som uppstod i andra halvlek. Men idag kammade vi noll målmässigt i en viktig match för bägge lagen. Vi behåller avståndet i tabellen och det är vitalt för oss inför seriens fortsättning.

Matchen blev dock den elfte i rad utan seger för Hallsta.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hallsta på tolfte och sista plats och BKV Norrtälje 2 på nionde plats.

I nästa omgång har Hallsta Upsala IF borta på Ekebydalen IP, fredag 16 augusti 19.00. BKV Norrtälje 2 spelar hemma mot Rosersberg lördag 17 augusti 14.00.