Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Edblads öppnar ny verksamhet

Lägger till nytt till sina lokaler i Gåsvik på Väddö.

Edblad har öppnat bed and breakfast i Gåsvik på Väddö, där det snabbväxande företaget sedan tidigare har butik, restaurang och kafé. Tanken är att man ska kunna övernatta i Edblads ”upplevelseuniversum” i den lilla byn i närheten av Väddö kanal och därefter avnjuta en frukost lagad från grunden med säsongens lokalt producerade råvaror.

Edblads bed and breakfast har tio bäddar fördelat på fem rum i ett 1700-talstorp som rustats upp och som slog upp sina portar för de första gästerna den 10 juni.

– Jag tror att det finns ett uppdämt behov av de lite mer personliga och oväntade utflyktsmålen. Dessutom har Cathrine alltid drömt om ett bed and breakfast. Vi har båda en stor passion för vackra gamla hus i alla dess former, säger Hans Edblad.

Edblad startades 2006 av designerduon Catherine och Hans Edblad. De skapar smycken, kläder och inredningsdetaljer och har i dag nio butiker över hela landet.