Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi måste våga tala om problemen

Annons

Vi lever i en tid där brottsligheten blir allt värre men det är lätt att med statistik och siffror försöka påvisa framgångar. Vem minns inte hur vår förra justitieminister Thomas Bodström 2015 påstod att den ökade brottsligheten var en myt och att det bara gynnade Sverigedemokraterna att påstå att brottsligheten ökar.

Anmäl text- och faktafel

BRÅ (Brottsförebyggande rådet) kom nyligen ut med sin årliga trygghetsmätning som visade på en förfärande utveckling gällande brottslighetens utveckling. Det är väldigt tydligt att brott mot person, i synnerhet sexuellt relaterade brott mot kvinnor tagit en helt horribel utveckling sedan 2013. Drygt 100 000 kvinnor anger att de utsatts för allvarligt sexualbrott i form av våldtäkt eller försök till våldtäkt, det motsvarar en stad av Linköpings hela befolkning och en ökning med drygt 30 procent på bara ett år.

Den absoluta merparten av anmälda våldtäkter sker i utanför hemmet, så kallade  överfallsvåldtäkter. En kvinna som blir våldtagen på sådant vis har rimligen samma anmälningsbenägenhet före såväl som efter #Metoo, skriver Mattias Nygren. Foto: Johan Nilsson, TT.

Raskt rycker dock feministmaffian ut för att bortförklara fenomenet med hänvisning till att anmälningsbenägenhet kanske har ökat och medvetenheten också efter #Metoo. Jag påstår att detta är veritabelt nonsens. Den absoluta merparten av anmälda våldtäkter sker i utanför hemmet, så kallade överfallsvåldtäkter. En kvinna som blir våldtagen på sådant vis har rimligen samma anmälningsbenägenhet före såväl som efter #Metoo.

Den extrema ökningen av sexuellt relaterade brott mot kvinnor är direkt relaterad till ökad invandring och jag anser därför att det nu är dags att börja prata om “etnoreligiöst motiverade våldtäkter” eftersom 88 procent av förövarna som begår grova sexuella övergrepp, ofta i grupp, har utländsk bakgrund i såväl Sverige som i andra europeiska länder, medan offren är främst unga vita flickor ur arbetarklassen.

En medborgarstudie om sexualbrott som gjordes hösten 2017 bekräftar detta. Män med utomeuropeisk härkomst begår 84 procent av grova våldtäkter i Sverige. Afghaner, irakier och somalier är de invandrare som begår flest våldtäkter. Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd. 95,6 procent av överfallsvåldtäkterna begås av män med utländsk härkomst.

Frågan är varför inte svenska myndigheter reagerar och agerar kraftfullt för att skydda landets flickor och kvinnor från det etnoreligiöst motiverade grova sexuella våldet? Orsaken är naturligtvis den samma som fick Thomas Bodström att i Expressen ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet. I kampen mot Sverigedemokraterna finns inga heliga kor, även om det innebär att vi måste "offra" våra kvinnor på det helt politiskt korrekta altaret.

Av Anders Ygemans löften om att utvisa dem som fått avslag (ni minns kanske efter terrordådet på Drottninggatan) har inget blivit verklighet. Vi förmår inte ens utvisa den migrant som gång efter gång vandaliserar och skändar Ebbas gravplats, terrordådets yngsta offer.

Nyligen har Sverige sagt sitt. Drygt 80 procent av Sveriges befolkning har gett fortsatt förtroende till de politiker och partier som försatt landet i ett tillstånd som närmast kan beskrivas som rättslig kollaps. Medan bilar eldas upp, kvinnor våldtas, skjutningar eskalerar, polisen går på knäna, anstalterna är fulla och kriminella invandrare får uppehållstillstånd, gör valets förlorare upp om regeringsmakten.

Vill du ha förändring, rösta för det då!

Mattias Nygren, Medborgerlig Samling Norrtälje

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Annons