Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De tog Thorleifsson ut i NT-coachen

Före detta Riala- och BKV Norrtäljespelaren har gjort sina val i Norrtelje Tidnings fotbollsspel på nätet.

Under tisdagen öppnades anmälan till NT-coachen, Norrtelje Tidnings fotbollsspel på nätet. Vid klockan åtta i går kväll var ett 30-tal lag anmälda. En av dem som anmält ett lag är BKV Norrtäljes förre skyttekung Andrés Thorleifsson.

Han var i fjol en av de mest populära spelarna i NT-coachen. Men eftersom han i år bytt BKV Norrtälje mot allsvenskan och Falkenberg går han inte att välja. Thorleifsson har därför gått från spelare till coach. Hans lag ”Allstar” innehåller föga överraskande flera spelare från BKV Norrtälje.

– Jag tror mycket på BKV den här säsongen och det speglar min elva. Jag har inte så bra koll på de övriga lagen förutom Riala och Rimbos herrar, säger Thorleifsson.

Bland de uttagna i skyttekungens lag finns bland andra BKV:s vänsterback Fredrik Wessberg och mittfältare Andreas Lindström.

– Wessberg är stark på hörnor och har gjort mål under försäsongen. Lindström är en offensiv mittfältare som också är målfarlig.

Thorleifsson har även hittat en joker samt satsat på ett säkert kort från i fjol.

– Jag var inne och tittade på Brottbys hemsida. Backen Robert Wiik gjorde fem mål förra året så han har jag tagit ut.

– På mittfältet har jag bland annat valt Kajsa Sund i Rimbo. Jag hade henne hela förra året och hon gav mig många poäng. Jag tror på henne i år igen.

Se hela Thorleifssons lag nedan, här anmäler Du ditt lag till NT-coachen