Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför straffas sossarna i Hallstavik

Annons

Aleksandar Srndovic, sossarnas fackpamp på Holmens bruk, passar i sin debattartikel i Norrtelje Tidning på att mästra befolkningen i Hallstaviksområdet.

Anmäl text- och faktafel

Sossepamparna i Hallsta har tydligen inte förstått att den socialdemokratiska politiken blivit fartblind på vanligt folks bekostnad. Inte heller har man förstått att det numera är Sverigedemokraterna som förvaltar arvet från socialdemokratins storhetstid, den tid då Per Albin krävde att folk skulle göra sin plikt och först därefter kräva sin rätt.

Sossarna straffas med röda siffror i Hallstavik. I Hallstavik Centrum minskar Socialdemokraterna med 10 procentenheter, medan Sverigedemokraterna ökar med 7,9, skriver Karl-Göran Edberg och Ingmar Ögren.

Därav straffas sossarna med röda siffror i Hallstavik. I Hallstavik Centrum minskar Socialdemokraterna med 10 procentenheter, medan Sverigedemokraterna ökar med 7,9. I Hallstavik Norra minskar Socialdemokraterna med 4,3 procentenheter, medan Sverigedemokraterna ökar med 5,9. Och i Häverö minskar Socialdemokraterna med 9,2 procentenheter, medan Sverigedemokraterna ökar med 8,8. Surt sa räven.

Vi sverigedemokrater slår oss inte för bröstet för våra förslag då vi inte är insläppta i finrummet genom att alla förslag systematiskt röstas bort. Det vet folket.

Trots detta blir vi starkare för varje nytt val i Norrtälje kommun och inte heller 2022 kommer sossarnas siffror bli bättre!

Om sosseledningen i Hallstaområdet inte har förmåga att inse vad röstutfallet beror på erbjuder Sverigedemokraterna härmed utbildning i i en källarlokal utan fönster för kommuninvånarnas bästa. Vi kan ju inte träffas på Folkets hus eftersom Socialdemokraterna har stängt detta för Sverigedemokraterna.

Karl-Göran Edberg (SD), Singö

Ingmar Ögren (SD), Väddö

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Annons