Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för vinterns första kraftmätning – NT-sporten livesänder slutspelet i Ankaret Futsal Cup

 
Ankaret Futsal Cup
Visa alla artiklar

Helgen 9-10 november kommer den första upplagan av Ankaret Futsal Cup avgöras i Roslagsskolan i Norrtälje.
NT-sporten kommer att livesända söndagens slutspel i sin helhet.
– I vintras livesände vi från Rimbos futsalcuper och det blev en succé. Det hoppas vi att detta också blir, säger Sportens Jessica Eriksson.

Den storsatsande futsalföreningen Ankaret FK har gjort stort intryck i Roslagen redan, genom profilvärvningar och vårens kvalsuccé där man tog sig till division 1.

Nu tar man nästa steg och startar upp Ankarets Futsal Cup – en tvådagarsturnering där damerna och herrarna spelar parallellt. Först två dammatcher, sedan två herrmatcher och så vidare.

– I vintras livesände vi från Rimbos futsalcuper för herrar och damer och det blev en succé. Det hoppas vi att det här också blir, när vi nu får följa damerna och herrarna samtidigt, säger Sportens reporter Jessica Eriksson.

Sporten kommer att finnas på plats på Roslagsskolan både under lördagen och söndagen. På lördagen blir det ett större bildspel från gruppspelet och på söndagen livesänder NT slutspelet i sin helhet.

– Att få kommentera matcher där varje resultat betyder vinna eller försvinna är otroligt spännande och det ger en enorm nerv, både för oss på plats och de som följer matcherna hemma i soffan, säger Jessica Eriksson, som kommer sköta sändningen tillsammans med Svante Störlinge.

Mer information, om bland annat exakta sändningstider, kommer senare.