Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Custom Bike Show 2018 - Här är teamet som bevakar evenemanget

 
Custom Bike Show 2018
Visa alla artiklar

För 44:e gången är det dags för MC-fantasterna att inta Norrtälje. I år satsar NT extra stort på bevakningen av Custom Bike Show. – Det är en stor händelse som hela staden och kommunen påverkas av. Därför är det viktigt att lyfta fram, säger Elin Rantakokko, nyhetschef på Norrtelje tidning.

På lördag den 2:a juni är det åter igen dags för ett av sommarens största evenemang i Norrtälje, nämligen Custom Bike Show. MC-arrangemanget som årligen lockar runt 10 000 besökare har blivit en tradition att räkna med och en händelse som inte passerar någon obemärkt.

– Jag minns när jag var liten och det enda man hörde under fredag, lördag och söndag var brummandet när de åkte förbi. Det är på något sätt starten på sommaren. Med Custom Bike Show rullar verkligen sommaren igång, säger Elin Rantakokko.

I år väljer Norrtelje Tidning att satsa extra mycket på att bevaka evenemanget. Det kommer man att göra bland annat genom flertalet artiklar som ger både praktisk information samt inspiration inför helgen. NT kommer även vara på plats när hojarna rullar in på fredagen och framför allt så kommer tidningens Custom Bike Show-team att vara där det händer på lördagen.

– Det här blir första gången som jag får uppleva Custom Bike Show och det ska bli riktigt kul. Jag själv tycker om att skapa på olika sätt så jag ser fram emot att få ta del av den kreativa delen och se vad de har byggt, säger reportern Emelie Stenqvist som också är den som ska leda livesändningarna.

Utöver att rapportera från Custom Bike Show i form av artiklar och ett stort bildextra kommer NT nämligen att sända live på både fredag och lördag. Fredagssändningen görs vid Twin Club MC:s camp under välkomnandet av alla deltagare. Lördagens första sändning blir ett nedslag för att ta tempen på evenemanget och den andra sändningen kickar igång kl. 15 och då kommer tittarna få följa hela prisutdelningen i realtid.

– Det ger ju något extra att vi kan livesända för då får de som inte kan vara på plats fysiskt åtminstone en möjlighet att ta del av stämningen, säger Emelie Stenqvist.

Så här bevakar NT Custom Bike Show 2018 - Artiklar, bildextra och livesändningar

► Flertalet artiklar inför evenemanget publiceras under veckan.

► Stort bildextra från Custom Bike Show

► LIVE-sändning på fredagen: ● "Här rullar hojarna in till campet vid Twin Club MC:s klubblokaler."

► LIVE-sändningar på lördagen: ● Kl. 12.30 "Följ folkfesten i parken" ● Kl. 15 "Följ hela prisutdelningen"

► Custom Bike Show från ovan - Unik drönarfilm från folkfesten.