Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chefredaktören om NT:s nya intervjuserie: Går hand i hand med att ha publiken och läsarna i fokus

 
Makthavarna i Roslagen
Visa alla artiklar

Norrtelje Tidning ska dagligen ha publiken i fokus.
NT ska ge er personliga berättelser ni inte får någon annanstans.
Därför ger vi er nu intervjuserien om människorna bakom makten i Roslagen.

Norrtelje Tidning har i flertalet år, på ett framgångsrikt sätt, format maktlistan "50 mäktigaste" till ett givet samtalsämne i kommunen.

Efter årsskiftet kommer ni att få chansen att del av listan igen - men fram tills dess ska vi låta er lära känna de lokala makthavarna på djupet när vi inleder intervjuserien om människorna bakom makten i Roslagen och kommunen.

I den här nedräkningen har vi gjort ett urval och bestämt oss för att ge vår publik chansen att, om det är möjligt, bli personliga med några av personerna med stort inflytande i kommunen.

NT tar nu ett omtag med målet att få svar på frågor såsom; Vilka är de? Vart flyr de när de vill vara lediga? Vilken historia bär de på, som inte har berättats tidigare?

I den första delen möter NT-journalisten Richard Grandin politikern Robert Beronius.

Från Lommarens strand öppnar han upp om sin uppväxt i Gottsunda, livsutmaningarna som politiker - och det här med att han aldrig gråter.

Porträtten om makthavarna i Roslagen blir från och med nu ett viktigt och återkommande inslag i din prenumeration - i NT appen och papperstidningen.

Intervjuserien om Roslagens mest inflytelserika människor går också hand i hand med att NT dagligen ska vara nära läsarna och ha publiken i fokus.

För vem i Roslagen är inte nyfiken på vad som finns under ytan hos en person med mycket inflytande lokalt?

När vi möter er läsare på Hallstaviksdagen, Roslagsmarschen eller i samband med att Rimbo IF spelar seriematch på Arkadiens IP är det tydligt att det finns ett enormt intresse för Norrtelje Tidning och det innehåll vi står för.

Dagligen ger vår publik oss även viktig läsarinput om vad vi kan utveckla - och vad ni vill få för uppdateringar i vår nyhetsapp.

Detta engagemang är nödvändigt att ta vara på.

Vi behöver era åsikter – men även era berättelser.

Därför är också mitt medskick, till dig som läser det här, att skicka in just er berättelse till oss.

Ladda ner nyhetsappen, tipsa oss - och bidra med er story.

Är det något du vill ska få utrymme? Har du varit med om någonting som är värt att berätta för Roslagsborna? Vill du tipsa om någonting som är värt att granska och bör få känna av offentlighetens ljus?

Hör av er. Vi vill vara nära våra läsare.

Och vi lovar att vi kommer att lyssna.