Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chefen: Ny chans att tycka till 2014

Grundskolechefen känner till synpunkterna från småskolorna.

NT har sökt rektor Marianne Grönborg men inte lyckats nå henne. Grundskolechefen Magnus Persson känner till synpunkterna från småskolorna.

– Vi har generella kanaler för information och förhandling. Vi har ensam (enhetssamverkan på rektorsenhetena) och losam (lokal samverkan på förvaltningsnivå), säger Magnus Persson.

Han menar att budgeten för 2013 har antagits och förhandlats och att det har funnits chans för medarbetare att komma med synpunkter, men att det har inte gjorts.

– Snart är 2013 slut och vi har en verksamhetsberättelse att ta. Där får vi kolla utfall mot budget och om det kommer upp något där får vi ta det via de kanaler vi har.

Rektorerna planerar just nu för budgeten 2014 och där kommer det också finnas möjligheter till synpunkter. Den som har enstaka synpunkter ska ta i första hand ta det med sina fackliga ombud och det har inte gjorts i det här fallet, menar Magnus Persson.

– Jag vill inte kommentera enskilda synpunkter. Det är viktigt att vi är transparenta och att kloka medarbetare kan ha vettiga synpunkter, men det är viktigt att vi tar de synpunkterna på rätt nivå.