Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Budgetfynd i San Francisco

Smidigareflygförbindelser från Sverigegör San Francisco mer lättillgängligt än någonsin. Och resan behöver inte kosta en förmögenhet. I staden finns till exempel många plånboksvänliga bed and breakfast.

Om man inte har en obegränsad budget för hotell undviker man med fördel de större hotellkedjorna som ofta är dyra. B är betydligt billigare, och dessutom mer personliga. Här är tre tips från under en tusenlapp per natt för ett dubbelrum.

Inn on Castro

Litet och charmigt B i stadsdelen Castro. Här finns åtta personligt inredda rum och ett frukostrum med öppen spis. Bra läge i hörnet av Castle Street och Market. Dubbelrum från cirka 900 kronor.

321 Castro Street

www.innoncastro.com

Nob Hill Inn

Viktoriansk byggnad i fina Nob Hill med 21 rum, inredda med historiska möbler. I priset ingår frukost och te och sherry på eftermiddagen (mellan klockan 16 och 18). Bra val för familjen eftersom det finns rum för upp till sex personer. Dubbelrum från cirka 800 kronor.

1000 Pine Street

www.nobhillinn.com

San Remo Hotel

Hotell med gammaldags charm i det italienska kvarteret North Beach. Delade badrum och varken telefon eller tv, men rent och mysigt. Dubbelrum från cirka 720 kronor.

2237 Mason Street

www.sanremohotel.com

Och ett restaurangfynd

Farm: Table

Litet kafé/diner med fräsch och innovativ lunchmat från femtiolappen. Dessutom världens bästa kaffe.

754 Post Street

Så reser du hit

SAS flyger direkt till San Francisco från Köpenhamn, medan Norwegian flyger från ArlandatillOakland som ligger cirkatvå mil från San Francisco.

www.sas.se

www.norwegian.se