Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bröllop på hög höjd

Vad sägs om att byta ringar 212 meter upp i luften med fri utsikt över havet? Lyxhotellet Burj Al Arab i Dubai erbjuder nu bröllop på sin helikopterplatta.

Annons

Det segelformade hotellet Burj Al Arab beskrivs ofta som världens lyxigaste. Och lyx är också temat för den nya bröllopstjänst som hotellet erbjuder. I paketet ingår vigsel på helikopterplattan som ligger på 212 meters höjd. Priset för ett bröllop startar på 55 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 382 000 kronor.

Egen bröllopsdoft

Utöver själva ceremonin finns en rad tjänster att köpa till. För resan till hotellet kan man till exempel boka helikopter eller lyxbil. Det finns också möjlighet att låta tillverka en egen bröllopsdoft och att ta privatlektioner i etikett och dans.

Burj Al Arab har uteslutande sviter och är ett av världens dyraste hotell. Rummen kostar mellan 500 och 15 000 dollar per natt och den största sviten är 780 kvadrat.

Helikopterplattan har tidigare bland annat använts för en tennismatch mellan Andre Agassi och Roger Federer.

Läs mer:www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/burj-al-arab/

Burj Al Arab

+Byggår: 1999

+Höjd: 321 meter

+Våningar: 60

+Antal sviter: 202

+Restauranger och barer: 8

+Pooler: 4 (och en privat strand)

+Hissar: 18