Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bil voltade i Rö – en person är förd till sjuhus

Klockan 07.35 kom larm om en singelolycka i Rö, strax söder om Rimbo.

Annons

Enligt de första uppgifterna från SOS Alarm hade olyckan skett på väg 280- Gamla Norrtäljevägen, i höjd med Väsbylund.

– Det är en bil som ligger på taket i ett dike och det är mycket folk på platsen, säger Lars Lindberg, operatör vid räddningstjänstens ledningscentral klockan 07.50.

Polis och ambulans är också larmade till olycksplatsen. Under räddningsarbetet stängdes vägen av från klockan 08 och framåt. 45 minuter senare, klockan 08.4, var vägen öppen igen och trafiken kunde köra förbi som vanligt.

Två personer ska ha suttit i bilen i bilen som voltade, enligt uppgift till räddningstjänsten, men när räddningspersonalen kom fram hade en av dem avvikit.

– En person har först till sjukhus i ambulans med den andre hade avviktit från platsen när vi kom dit. Personen är inte hittat än, så det är en fråga som är överlämnad till polisen.

Efter olyckan sökte polis med hjälp av polishund i området efter den person som eventuellt hade lämnat olycksbilen.

Enligt polisen kommer hastigheten vid Väsbylund sänkas under morgonen tills bärgningsarbetet är avslutat. När bärgningen sker kommer det eventuellt att bli växlevis trafik förbi platsen, alternativt en kortare avstängning.

När Norrtelje Tidning kom fram till olycksplatsen stod bilen på rätt köl, men kvar i diket.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta norrteljetidning.se via e-post: [email protected], sms/mms till 72001 (inled meddelandet med NT TIPS) eller använd Tipsa-tjänsten . Kom ihåg att visa hänsyn vid fotografering och inte utsätta dig själv eller andra för fara.

Mer läsning