Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

39-åring var portad från krogen – åtalas för hot mot krögaren

Den medelålders Norrtäljebon misshandlade en tidigare hyresvärd för att senare samma dag hota en krögare vars restaurang han var portad från. Det hävdar åklagaren, som nu åtalar mannen för olaga hot och misshandel.

Annons

Det var en dag i början mars som för den nu åtalade 39-årige mannen slutade med att han var polisanmäld för två fall av olaga hot och en misshandel.

Läs också: Slagsmål i Hallstavik - två män anmäler varandra för misshandel

På eftermiddagen åkte mannen till en adress i Norrtälje tillsammans med en kvinna som han bott tillsammans med. Orsaken var att diskutera en skuld från hyrestiden som 39-åringen menade att hyresvärden var skyldig honom.

En släkting till hyresvärden dök upp vid fastigheten för att "fixa till" något på huset, varpå 39-åringen ska ha slagit denne med tre knytnävsslag i ansiktet och därefter hotat honom till livet. Släktingens skador, sårskador och svullnader, dokumenterades senare vid Norrtälje sjukhus.

På kvällen samma dag besökte den åtalade mannen en restaurang i centrala Norrtälje, ett etablissemang som han var portad från sedan tidigare. När krögaren konfronterade honom och sa till honom att han inte fick vara där ska 39-åringen ha uttalat hotelser mot mannen.

Läs också: Oktoberfestare tog strypgrepp på kvinna efter missförstånd – döms för misshandel

Vad gäller misshandeln av den före detta hyresvärdens släkting erkänner 39-åringen att han varit på platsen. Däremot hävdar han att han inte rört mannen över huvud taget. Var hans skador kommer ifrån vet han inte.

Vad gäller hoten mot krögaren säger han sig inte minnas händelsen.

Mer läsning

Annons