Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

BKV Norrtälje 2 utan seger för sjunde matchen i rad

Annons

Apollon tog emot BKV Norrtälje 2 hemma på Valsätra, och matchen slutade 1–1 (0–1). Det betydde sjunde matchen i rad utan seger för BKV Norrtälje 2 i division 5 Uppland östra i fotboll.

– Vi är klart bäst i första halvlek och leder med 0-1 i halvtid. I andra tappar vi lite momentum under ca 15-20 minuter och motståndaren kvitterar efter rensning från eget straffområde till forward i misstänkt offside läge. Vi får med oss en poäng och tar ny sats inför söndag, kommenterade BKV Norrtälje 2:s tränare Anders Ingemarson.

I halvtid ledde BKV Norrtälje 2 matchen med 1–0, efter mål av Linus Söderberg. Men i andra halvlek jobbade sig Apollon in i matchen, och kvitterade genom Christos Gkoumas.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Apollon på nionde plats och BKV Norrtälje 2 på åttonde plats.

Nästa motstånd för BKV Norrtälje 2 är IFK Uppsala 2. Lagen möts söndag 9 juni 14.00 på Norrtälje Sportcentrum.