Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

BKV Norrtälje 2 förlorade mot Gimo i division 5 Uppland östra herr

Det blev en uddamålsförlust för bortalaget BKV Norrtälje 2 i lördagens match mot Gimo på Gimo. Laget förlorade matchen i division 5 Uppland östra herr i fotboll med 0–1 (0–1).

– En jämn match med en motståndare som ställer upp extremt lågt och går på kontringar, inte alls som när vi mötte dem i våras. Lite oväntat då de slåss om seriesegern. De tar ledningen på en kontring efter 20 minuter och håller det in i halvtid. De är noggranna och duktiga defensivt, vi lyckas inte dyrka upp dem i andra samtidigt som vi åker på tre fotskador som rycker sönder halvleken. Enda plumpen är väl att vi tycker att vi blir blåsta på en solklar hands i straffområdet, men sånt är ju fotbollslivet och bedömningar lämnar vi åt domarna att sköta vilket de i övrigt gjorde strålande, kommenterade BKV Norrtälje 2:s tränare Anders Ingemarson.

Matchens enda mål stod James Gielen för i första halvleken.

Med tre omgångar kvar är Gimo på andra plats i tabellen, medan BKV Norrtälje 2 är på nionde plats.

Lördag 21 september 17.00 spelar BKV Norrtälje 2 hemma mot Apollon.