Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bildspel Rimbo marknad imponerar

Nytt bildspel! Återigen imponerade Rimbos höstmarknad med kilometer med prylar och knallar.

Trots höstrusket rörde sig stolta Rimbobor vant genom de olika stånden. Folk ”utifrån” lät sig imponeras av marknadens utbud och Rimbos gästvänlighet.Första torsdagen i oktober infaller Rimbos höstmarknad, som är en av Sveriges största endagsmarknad, med tivoli och marknadsstånd. Intresset är stort, både för Rimboborna och icke-Rimbobor.– Det är första gången jag är här och bonus är jag hittade kycklingkryddan, som är så svårt att hitta, säger Lennart Lundqvist från Skutskär.

För systarna Renée och Nina är känslan den största anledningen till marknadsbesöket. – Jag har alltid gått på Rimbos höstmarknad och visst shoppar man, men det är minglet som gör allt, säger Renée Salo, 24 år. Annorlunda i år för Renée och Nina Salo är att de är här med sina barn för första gången. - Nu är det vi som för marknadstraditionen vidare till våra barn, säger de innan hugger in i sina lagos.

När vi dyker längre in i marknaden ser man folk shoppa och provsmaka olika delikatesser och annat gott. Andra tar en liten pratstund med gamla bekanta som de rusat på under marknaden. Alla tycks njuta av Rimbos härliga höstmarknad. Men roligast har nog syskonen Pelle, 5 år, och Maja Engdahl, två år: - Det är så kul med hoppborget och studsmattan. Eller allt är roligt, säger de andfådda och fortsätter att hoppa och ha kul.

Starta bildspelet genom att klicka nedan!Tips: Klicka på pilarna i hörnet och välj 720 p för bästa kvalitet.