Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bildalbum: Moderaterna höll valupptakt

Utan regn och med pompa och ståt inledde Moderaterna sin valupptakt i Societetsparken under söndagen. I centrum stod frågor om framtid, lokal tillväxt och skola.

Ett hundratal människor lockades under söndagseftermiddagen till Moderaterna i Norrtäljes valupptakt i Societetsparken. Bland talarna fanns Kjell Jansson, Cecilia Nordström, Bino Drummond, Göran Pettersson och Helena Slavinska.

Kjell Jansson talade varmt om rut- och rot-avdragen:

– Många jobbar nu vitt i stället för svart.

Han föreslog också upprättandet av ett branschråd för yrkesskola och företagare för att enklare få ut studenter i praktik:

– Det finns i dag ett glapp mellan skola och näringsliv.

Bino Drummond vurmade för vikten av mindre skolklasser, fler lärare och ökade resurser för elever med speciella behov.

Cecilia Nordström lovprisade tillgängligheten och närheten till Stockholm och talade om Norrtälje som en framtidsstad att utvecklas i:

– Nu kämpar vi också för att få ha krogarna öppna till fem.

Men trots att majoriteten av de som kommit för att lyssna härrörde ur äldre generationer var det ingen av de talande som tog i typiska äldrefrågor, ett faktum som fick en herre i publiken att missnöjt skruva på sig: ”Varför tar de inte upp äldreomsorgen?”