Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bildalbum: Första majfirande i Hallstavik och Norrtälje

S firade arbetarrörelsens dag i kommunen med tal, familjefest och internationalen.

Under torsdagen vajade de röda fanorna i Norrtälje kommun. Firandet inleddes i Folkets hus i Hallstavik med tal av Christer Hallingström, Socialdemokraternas orförande i Häverödal, Roger Berglund, Pappers avd. 68 samt oppositionsrådet Ulrika Falk.

Därefter fortsatte firandet med en familjefest i Societetsparken i Norrtälje med fler talare i form av Olle Jansson, ordförande i Socialdemokraterna Norrtälje, Niklas Johansson ordförande SSU Norrtälje samt Ulrika Falk, oppositionsråd.

Under talen uppfylldes den utlovade familjefesten genom fiskdamm, ponnyridning och hoppborg. Enja Lejon, 9 år, såg till att både rida och hoppa i hoppborgen

– Det var kul. Jag gillar och rida, men jag hoppade i hoppborgen också, men rida var roligast, säger hon.

Avslutningsvis delade Arbetarrörelsen ut sitt kulturpris till författaren Katarina Kieri innan talarstolen återigen fylldes, denna gång av Johan Lindholm, orförande för Byggnad i Sverige samt Christer Hallingström.

Olle Jansson, ordförande i S Norrtälje, var mycket nöjd med dagen som helhet.

– Vi har haft många bra talare. Det är förändringens vindar som blåser här i dag, säger han.