Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Befarat benbrott för Sellin

Ny skada för den BKV Norrtälje-fostrade yttermittfältaren.

Torsdagskvällens möte i superettan mellan Gif Sundsvall och Ängelholm var bara kvarten gammal när olyckan var framme för Robbin Sellin.

Den förre BKV Norrtälje-spelaren föll ihop utanför Ängeholms straffområde efter en närkamp med en motståndare. Sellin fick bäras ut på bår och fördes till sjukhus med ambulans . Yttermittfältarens smalben träffade, av tv-bilderna att döma, knäet på Ängelholmsspelaren och enligt Gif Sundsvalls hemsida befaras ett benbrott.

– Han är på sjukhuset nu, det är nog ganska allvarligt, sade Gif Sundsvalls tränare Roger Franzén under presskonferensen efter matchen. 

Tungt för Sellin som blev tvåmålsskytt och matchhjälte i ”Giffarnas” senaste match och som mot Ängelholm gjorde sin första match från start den här säsongen efter knäskadan i februari . Gif Sundsvall vann matchen med 4–3 och toppar superettan.

Även Andrés Thorleifsson, fostrad i Riala och numera i allsvenska Falkenberg, är skadad .