Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bankman blev månadens coach i september

Tomas Eriksson investerade i rätt spelare och fick full utdelning i NT-coachen.

Annons

NT-sporten gratulerade Tomas Eriksson på Roslagens Sparbank där han jobbar som ställföreträdande kontorschef.

– Vinsten var verkligen förvånande. Jag är med i en intern liga i coachen och har mest fokuserat på den, helheten hade jag dålig koll på. Det känns bra men det viktigaste för mig är inte att vinna utan att delta, säger Tomas Eriksson.

Hans lag ”Samba Elit” drog in 211 poäng i september, 19 poäng mer än tvåan.

Nyckeln till din seger?– Fru Fortuna har spelat en oerhört stor roll. Sedan har jag några kolleger som spelar i BKV, Rimbo och Väddö. De har gett mig en del tips om vilka spelare som är heta och vilka som är avstängda.

Men du har bra koll på roslagsfotbollen?

– Ja, helt okej åtminstone. Där får jag ge en eloge till Norrtelje Tidning som dragit i gång NT-coachen. Det har skapat mer intresse kring den lokala fotbollen och gjort att man själv hängt med mer i vad som hänt.

Tomas lag ligger femma totalt och med en omgång kvar har han chans på mer.

– Inför sista omgången är tanken att byta in Andrés Thorleifsson igen efter avstängningen. Jag får sikta mot topp tre nu men det viktigaste är att jag slår Tobias Lindström (BKV:s sportchef) i vår interna liga.

Slutställningen i september

Lag/coachnamn/poäng

1. Samba Elit/Sir Alex. 211 poäng.

2. Lora/Kamelollon 192 p.

3. Tobwal2/Tobwal 188 p.

4. Rambo/Kamelollon 188 p.

5. De okända/Glasklart 187 p.