Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Bandyparodi" när Norrtelje BF blev överkörda

Säsongens sista match slutade i en storförlust för Norrtelje BF. På en närmast ospelbar is förlorade laget på söndagen borta mot AIK med 14-6.

I plusgrader och solsken avslutade Norrtelje BF säsongen på bortaplan mot AIK. Inget av lagen hade något att spela för, men AIK ville uppenbarligen avsluta på bästa sätt. Hemmalaget vann med hela 14-6 efter att ha lett i halvtid med 8-2.

– Vi blev ordentligt utspelade, säger Nils-Olof KarlssonAIK var riktigt, riktigt bra och gav oss stora problem med sina längre bollar. Vi började om från noll i paus och ryckte upp oss, men det är bara att gratulera AIK som gjorde en mycket bra match. All heder åt dem, säger Nils-Olof Karlsson, tränare i NBF.

Det varma vädret gjorde isen svårspelad och AIK hanterade situationen klart bättre än NBF.

– Det var parodi på bandy. På vissa ställen åkte man nästan igenom på platsgräset under och det var rejält med vatten på planen. Men det är inget vi skyller på, AIK behärskade det mycket bättre, säger Nils-Olof Karlsson.

Redan innan matchen stod det klart att NBF slutar på fjärde plats och Nils-Olof Karlsson är belåten över lagets prestation.

– Jag är väldigt nöjd. Vi hade ett sämre lag på pappret än året innan, men vi har växt med uppgiften. Jag hoppas att vi får behålla laget till nästa år, då kan det bli riktigt bra.

Division 1 herr

AIK-Norrtelje BF 14-6

Halvtidsresultat: 8-2

Norrteljes mål: Johan Redenius 2, Daniel Falk 2, Joakim Larsson, Niklas Modig.