Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avspark i NT-coachen

Ta ut din lokala drömelva och tävla om fotbollsresa värd 7 000 kronor.

Annons

Sedan den 22 april har det gått anmäla sin lokala drömelva i NT:s fotbollsspel på nätet, NT-coachen.

I NT-coachen ska Du ta ut elva utespelare och en tränare. Spelsystemet är 3-4-3 och spelarna får poäng bland annat genom att göra mål, tränarna genom vunna eller oavgjorda matcher och målvakterna genom noll eller ett insläppt mål. Dessutom får spelarna minuspoäng för gula och röda kort. Under tävlingen har Du sedan möjlighet att göra två byten per vecka.

Den coach vars lag har flest poäng när spelet är över den 11 oktober vinner en fotbollsresa värd 7 000 kronor. Var och när Du reser väljer Du själv. Tvåan och trean belönas med presentkort från Intersport. Dessutom delas månadsvinster ut, det går därmed att vinna priser även om man inte är med från start.

Hittills är drygt 300 lag anmälda och i kväll börjar poängen räknas. Herrmatcherna Håbro–Rimbo, Ullfors–Harg/Östhammar, Söderbykarl–Brottby 2 och Rådmansö–Vina del Mar är först ut.

NT-sporten har självklart tagit ut sitt lag (se intill). Men laget är utom tävlan.