Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avgjort redan i halvtid

Klasskillnad i första halvlek när Rimbo HK föll hemma mot Skövde.

Tongångarna var positiva inom Rimbo HK inför lördagens hemmamatch mot Skövde. Gästernas svaga säsong hade fött tankar om poäng, men förhoppningarna kom på skam redan efter första halvlek. När halvtidssignalen ljöd var det nämligen bortaledning med hela 25-13 efter storspel av Skövdemålvakten Robert Lechte.

Rimbo ryckte upp sig och vann andra halvlek, men Skövdesegern var aldrig hotad. Slutsiffrorna skrevs till 40-32 och Rimbos tränare Dick Tollbring var imponerad av motståndet.

– Skövde är riktigt, riktigt bra i första halvlek. Vi chanspelar från start, men fick inte alls det resultat vi ville ha i och med att vi inte sätter bollarna. Sedan gör ju Robert (Lechte) en ganska bra match, minst sagt.

Elitserien herr

Rimbo–Skövde 32–40 (13–25)

Rimbos mål: Fredrik Johansson 7, Jeff Tollbring 6, Endrit Abdullahi 6, Jerry Tollbring 4, Johan Lundgren 3, Ken Tollbring 3, Joel Nilsson, Jonas Andersson, Adam Jernberg.

Nästa match: Ystad borta onsdag 19/3.