Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Även Rimbo bör få en del av trivselkakan

Äntligen tar man itu med bussterminalen här i Rimbo! Jag blir naturligtvis väldigt glad att man nu tar itu med våra behov. Detta har vi kämpat för länge.

Annons

Självklart får det inte stanna av, för vi vill se en fortsatt utveckling och satsning.! Jag har sagt i flera år att Rimbo är en metropol. Vi har nära till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Med det har vi nära tillgång till flyg, båt och tåg! Hur lägligt ligger vi inte till, så säg?

Men det får inte stanna av, för en fortsatt utveckling här är vad vi kräver. Många har märkt att Rimbo mer och mer syns på kartan. Aktiviteterna här ökar med marknader i olika årstider, loppisar, företagande, föreläsningar och underhållning.

Jag läser om att man ska snygga till torget i Norrtälje stad för att göra det bättre och finare för aktiviteter.

Låt oss i Rimbo också få en del av kakan! Vi vill också ha det fint och inbjudande. Det är det som gör det än mer roligt att bo här, och att man med fördel kan rekommendera människor att söka sig hit.

Så låt oss få fler resurser och utveckla Rimbo på bästa och trivsamma sätt. Att vänta på vägbygge för att få det snyggt är inte en ursäkt, eftersom det under tiden faktiskt kan finnas stora fina blomkrukor även här!

En annan detalj som borde genomföras är banvallen mellan Rö och Rimbo. Det är en vacker väg att kunna cykla, rida och promenera på till Rimbos kärna. Nu är vi hänvisade till stora vägen, och det är en fara för livhanken. Det behöver inte göras märkvärdigare än att man lägger grus och vältar. Enkla medel som skulle underlätta.

Kostar? Javisst, men Rimbo är väl värt det. Vi i Rimbo vill en massa. Och vi vill att människor ska komma hit för att man trivs här. För visst ska väl hela kommunen kunna få en bit av ”trivsel”- och ”skönhets”-kakan?

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel