Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Aubrey Perry lämnar BKV Norrtälje

Det blir ingen fortsättning i BKV Norrtälje för Aubrey Perry. Klubben har inte råd att behålla den amerikanske högerbacken, men kan få förstärkning på mittfältet. 18-årige Joel Rydstrand provtränar med laget under veckan.

Tidigare i juli berättade NT-sporten att BKV Norrtäljes högerback Aubrey Perry var på väg att lämna klubben. Nu bekräftar BKV:s sportchef Tobias Lindström att det inte blir någon fortsättning för den amerikanske försvararen.

– Det gick dessvärre inte att lösa. Vi har inte råd att behålla honom. Det är så livet som fotbollsförening fungerar, allt går tyvärr inte att ordna.

Perry har varit ordinarie i lagets startelva under våren och totalt blev det 13 seriematcher i BKV-tröjan för amerikanen. Tobias Lindström har tidigare berättat att klubben tror sig ha Perrys ersättare i den nuvarande truppen, men däremot kan en mittfältare komma att ansluta till laget.

18-årige Joel Rydstrand tillhör Sirius, men har fått sparsamt med speltid i superettan under våren. Han kommer att provträna med BKV under veckan och dessutom spela i lördagens träningsmatch mot Stahre Academy.

– Det är en ung, ambitiös kille med en fin passningsfot och bra blick för spelet. Han känner att han vill ha mer speltid och därför är han hos oss för att visa upp sig, säger Tobias Lindström.

Rydstrand har kontrakt med Sirius och en fortsättning i Norrtälje skulle i så fall lösas genom ett lån säsongen ut. En liknande lösning som när BKV förra veckan lånade ut mittfältaren William Mårdberg till division 3-klubben Täby FK.