Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åtalas för våldsbrott mot två Ica-anställda

Har tidigare dömts till fängelse för att ha knivhuggit en man.

Annons

När den synbart påverkade mannen började vingla in i butikshyllor och välta ner varor ombads han att lämna Ica Rimbo. Först följde 30-åringen snällt med när han eskorterades mot utgången men i höjd med förbutiken växlade hans humör och han blev i stället aggressiv och började gå till angrepp mot två butiksanställda. En man fick flera slag mot kroppen och hotades med orden ”Tänk om jag hade haft en kniv.”

De andre slogs till marken och blev sedan sparkad i ansiktet flera gånger. 30-åringen, som nu åtalas för misshandelsbrotten i mitten av april, är sedan tidigare välkänd av polis. För tre år sedan dömdes mannen till fängelse efter att ha knivhuggit en man i Hallstavik som bett honom sluta vandalisera bilar.

Fyra dagar före misshandeln på Ica Rimbo hade 30-åringen släppts ur häkte efter att han dömts till böter för att ha hotat två poliser, snattat i en matbutik och burit kniv på allmän plats.