Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Aprilskämtet: Upprörda ringde kommunen

Artikeln om dubbdäcksförbud i tisdagens Norrtelje Tidning, fick många att reagera. På morgonen hade ett tiotal läsare ringt till kommunens växel och ett 50-tal kommenterat artikeln här på norrteljetidning.se.

– De var rätt upprörda och vägrade acceptera att det var ett aprilskämt, berättar kommunens kontaktcenter. De krävde att få tala med trafikingenjör Robert Klingvall för att reda ut det hela. ”Det står ju i tidningen, då är det sant”, hette det.

Men när Robert Klingvall kunde berätta att det hela verkligen var ett aprilskämt, blev det skratt och glada kommentarer.

– Det var jättelyckat och på lagom nivå, säger Robert Klingvall. Här i kommunhuset blev det ideliga gratulationer till ett roligt skämt. Det är ju sällan som folk ringer och berömmer kommunen, så vi är vana vid en del hårda kommentarer. Men här slutade det hela i glada tillrop.