Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ankaret kom tillbaka i streckmatchen

Fixade oavgjort hemma mot Sundbyberg.

Under lördagsförmiddagen gästade Sundbyberg Norrtälje bowlinghall. En viktig match stod på spel för bottenlaget Ankaret då Sundbyberg bara var poängen före och på säker mark i tabellen.

Gästerna öppnade matchen bäst och ledde med 3-2 efter en spelad serie. Samma siffror blev det i serie 2 och därmed en 6-4-ledning till Sundbyberg med halva matchen spelad.

Men Ankaret kom tillbaka. Anförda av lagets poängbästa spelare för dagen, Jessica Tidbeck, hämtade Ankaret upp underläget. Två 3-2-vinster i matchens två sista serier räckte till 10-10 och en poäng.

En viktig poäng för Ankaret med tanke på att bottenkollegan Sandviken samtidigt vann. Ankaret har sex poäng efter tolv matcher. Laget har fortfarande en poäng upp Sundbyberg som är på säker mark i tabellen.

Tabellen för norra allsvenskan hittar du här!

Norra allsvenskan dam

Ankaret-Sundbyberg 10-10

(2-3, 2-3, 3-2, 3-2)

Ankarets poäng: Jessica Tidbeck 800, Lotta Asp 752, Sofie Zetterström 752, Christina Granath 686, Annette Burman 642, Sofia Malm 637, Mathilda Tidbeck 510, Helena Lijsing-Magnusson 483, Ingela Henrixon 350.