Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Aktiv Rimbocoach tog hem junipriset

87 poäng redan första dagen. Krister Svanlövs chocköppning höll hela vägen och Rimbobon tog hem priset för bäste NT-coach i juni.

Annons

Vilka spelare som är heta – och vilka som är bortresta. Rimbobon Krister Svanlöv är uppdaterad om det mesta som händer i roslagsfotbollen, men sin egen framfart i NT-coachen hade han inte riktigt koll på.

– Min sambo sa till mig i söndags att jag ledde. Jag visste att det hade gått bra, men inte så bra.

Redan under månadens första dag kammade Svanlövs ”Pahaa Poikat” hem inte mindre än 87 poäng efter ett par lyckade byten. Totalt fick han ihop 273 poäng i juni och tog med det hem priset för månadens NT-coach – blommor och ett presentkort på Intersport värt 1 000 kronor. Förmågan att byta in rätt spelare vid rätt tillfällen ligger till grund för segern, menar Svanlöv:

– I början gick det riktigt risigt, men jag insåg snart att man måste vara aktiv och göra byten varje vecka.

Svanlöv beskriver sig själv som ”enormt fotbollstokig” och finns med i ledarstaben för Rimbo IF:s herrjuniorer. Han kommer ursprungligen från Norrland och det är därifrån han har hämtat sitt lagnamn.

– Jag är uppvuxen nära finska gränsen och vårt innebandylag hette ”Pahaa Poikat”. Vad det betyder behöver du inte skriva, säger Svanlöv och skrattar.

Det går fortfarande att anmäla ett lag och tävla om att bli månadens coach i augusti. Under juli spelas endast två matcher och därför delas inget månadspris ut.

Anmäl ditt lag redan i dag!

NT-coachen: Poängställning

Juni:1. Pahaa Poikat, 273

2. Kårsta 2, 269

3. Pro 1, 266

4. SLindroos, 263

5. Pro 3, 263

6. Bodabestarna, 260

7. Harka Hurricanes2, 259

Totalt:1. Pro 3, 486

2. Bodabestarna, 454

3. Shawcross FC, 453

4. Harka Hurricanes, 448

5. Kårsta 2, 448

6. Liverpool, 447

7. Pro 2, 447