Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2023 i Roslagen

Häng med NT-sporten – veckans live: Derby och löparfest

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Annons

LIVE-TV

Fredag 2 juni

► Fotboll, match, 19.00:

Det kryllar av Roslagslag i division 7 östra Uppland. Två av dem är Ferro och Söderbykarl. På fredag ställs lagen mot varandra i ett hett derby på Lundåsvallen. Kan Söderbykarl ta sina första poäng för säsongen? Eller vinner Ferro och tar årets tredje seger i seriespelet? Vi sänder mötet med start tio minuter före matchstart.

Annons

Söndag 4 juni

Annons

► Löpning, 11.50:

På söndag är det dags för Norrtälje Stadslopp, som arrangeras av LK Roslagen. Nytt för i år är att Norrtelje Tidning kommer att direktsända från start- och målområdet – och där utlovas både målgångar och intervjuer med deltagare och arrangören. Dessutom kommer NT-sportens Christopher Grönlund att själv genomföra tävlingen – som löpande reporter med kamera och mikrofon i högsta hugg. Vi livesänder tävlingen från 11.50 på söndagen.

LIVERAPPORT

Tisdag 30 maj

► Speedway, match, 19.00:

Rospiggarna har inlett med två segrar på de tre första matcherna i Bauhausligan 2023. Under tisdagen väntar ett svårt test för de rödvita, då man reser till Småland för att möte ett hemmastarkt Västervik. Vi direktrapporterar från matchen med start tio minuter före heat ett.

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan