Annons

Annons

Annons

NT Padel Open 2023

Följ NT-reporterns padeldebut sekund för sekund – i NT Open

Mellan 18 och 20 maj arrangeras NT Padel Open – en padelfest som direktsänds i Norrtelje Tidnings kanaler.

Dessutom kommer NT-sportens egen reporter, Christopher Grönlund, att göra padeldebut i tävlingssammanhang – och bli myggad under matcherna.

– Med tanke på min ringa erfarenhet lär det inte bli några slag i världsklass, skrattar han.

Bild: Tobias Stahl

Annons

18 till 20 maj är det dags för NT Padel Open, en padelturnering Norrtelje Tidning arrangerar i samarbete med Fine Padel och Åtellet.

Tävlingen, som är öppen för alla och rymmer både nybörjare och proffs, arrangeras i VMI Padelcenter uppe vid Norrteljeporten med start på Kristi himmelsfärd och pågår därefter fram till lördagen.

Turneringen direktsänds på Norrtelje Tidnings sajt och nyhetsapp och förutom att bjuda på rafflande padelmatcher finns också möjligheten att följa NT-reportern Christopher Grönlunds padeldebut i tävlingssammanhang från första parkett.

Annons

Annons

Han kommer nämligen att bli myggad under sina matcher, samtidigt som kameran följer varenda steg och slag han tar.

– Det känns förstås nervöst, men ska också bli väldigt kul. Jag har bara spelat padel ett par gånger, mest på skoj, och det här är ju något helt annat. Nu blir det på allvar och handlar om både prestige och anseende. Jag har ju allt att förlora, skrattar Grönlund.

Christopher Grönlund, till vänster, kommer att spela NT Padel Open. Det kommer också proffset Maria Picio (mitten) att göra – medan NT-reportern Martin Lidholm (till höger) sköter kameran.

Bild: Tobias Stahl

Vad ger du dig själv för chanser att vinna någon match?

– Med tanke på min ringa erfarenhet lär det inte bli några slag i världsklass. Hoppet får i stället stå till min tilltänkta partner, som avslöjas i samband med att tävlingen drar igång.

Vad vill du få ut av det här greppet?

– För ett par år sedan myggade vi den nuvarande BKV-anfallaren Arvid Slätis under en träning och följde honom med kameran, samtidigt som han röjde runt bland bollar och lagkamrater. Då hade jag inspirerats av ”Zlatan-cam”, en alternativ sändning där du kunde följa enbart Zlatan Ibrahimovic under Sveriges landskamper. Det blir ofta rätt underhållande, speciellt när du dessutom får höra allt som sägs. Det blir en helt annan närhet än tidigare.

Annons

– Dessutom hoppas jag kunna uppbringa lite igenkänningsfaktor när det handlar om att testa på någonting nytt. Ofta uppstår situationer som inte sällan leder till dråpliga situationer, frustration och kanske ett och annat skratt.

Ett fullständigt match- och sändningsschema för NT Padel Open kommer att släppas de närmsta dagarna.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan