Annons

Annons

Annons

Padelsäsongen 22/23

Stor livesatsning – äntligen dags för NT Padel Open 2023

I mitten av maj lanserar Norrtelje Tidning, i samarbete med Fine Padel, NT Padel Open 2023.

En direktsänd padelturnering där så väl motionärer som elitspelare gör upp på bästa sändningstid.

– Det känns mäktigt att kunna arrangera och livesända en hel turnering, säger Carl Juborg, chefredaktör på NT.

NT:s reportrar Martin Lidholm och Christopher Grönlund kommer att bevaka turneringen – medan proffsspelaren Maria Picio blir ett dragplåster bland spelarna.

Bild: Tobias Stahl

Annons

Under det senaste året har Norrtelje Tidning satsat stort på direktsända padelmatcher – med ett fint gensvar som följd i form av nya prenumeranter och tittare.

Här kan du anmäla dig till NT Padel Open - var med under padelfesten

Annons

Nu är det dags för nästa steg i det ledet – när NT, tillsammans med Fine Padel och VMI Padelcenter, arrangerar NT Padel Open 2023.

En tredagars turnering där såväl nybörjare som motionärer och elitspelare gör upp i olika klasser – samtidigt som NT direktsänder flertalet av matcherna.

– NT har sett ett stort intresse för padel i våra kanaler, det känns mäktigt att kunna arrangera och livesända en hel turnering. Det blir många timmar padel-tv. Mäktigt helt enkelt, säger chefredaktör Carl Juborg.

Annons

Turneringen pågår mellan 18 och 20 maj – och framför allt den första och sista tävlingsdagen är vigda för rafflande matcher som kommer att direktsändas i NT:s kanaler.

Jonas Wallmo, hallchef och tävlingsansvarig, berättar att intresset redan är stort för turneringen bland deltagare.

– Det kan summeras med ett ord och det är padelfest. Det ska bli superkul och jag hoppas verkligen att många tar chansen att vara med. Det här är en tävling för alla och har man inte tävlat tidigare så är det läge. Det tisslas och tasslas mycket i kulisserna och det ska bli spännande att se hur många som anmäler sig, säger han.

Totalt finns 160 tävlingsplatser fördelat på tio klasser. Anmälan är öppen fram till söndag den 14 maj.

Dessutom kommer NT:s egen sportreporter Christopher Grönlund, med ytterst begränsad erfarenhet av padel, att testa på sporten med både mikrofon och kamera i högsta hugg.

– På så sätt hoppas vi kunna ta tittarna så nära det bara går – och förhoppningsvis kan jag uppbringa lite igenkänningsfaktor när det kommer till att testa på nya sporter, något som kan ge upphov till både glädje och frustration, skrattar Grönlund.

Annons

Sändningarna startar klockan 09.00 på torsdagen den 18 maj och avslutas sedan vid 20-tiden under lördagen.

Annons

Dessutom kommer alla som vill att få möjlighet och prova på sporten.

Den 19 maj vid 10.00 kommer du som NT-läsare kunna prova på padel helt gratis. Är du intresserad - kan du anmäla dig via den här länken eller formuläret nedan.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan