Annons

Annons

Annons

Innebandy 22/23

Midas mästare i kavaj – se stora firandet i helgen

Midas är seriesegrare i division 3 – och det definitiva avgörandet kom utan att ens laget behövde spela.

Se när Midas firar seriesegern i sista omgången mot Åland direkt här på sajten eller i appen.

– Vi har haft en sån sjukt bra säsong så det här är vi verkligen värda, säger talangen Hampus Hallén.

Text

Midas Samuel Hafdell och Hampus Hallén.

Bild: Christopher Grönlund, Per Wiklund.

Annons

På måndagskvällen blev det klart. Midas vann division 3 utan att ens spela. Storvreta Ungdom var piskat att vinna mot bottenlaget Fålhagen för att ha chansen att rå på Hallstavikslaget.

Men efter att matchen mot Fålhagen slutat 5–5 kan nu inte Storvreta ta sig ifatt Midas – trots en match mindre spelad. Midas försprång på åtta poäng är utom räckhåll. Det innebär att Midas nu på lördag kan fira ordentligt när Åland kommer på besök i Hallstaviks Sporthall i den sista omgången – ett firande du som prenumerant kan se direkt här på norrteljetidning.se eller i appen.

– Det känns riktigt bra att det redan är säkrat. Skönt att slippa vara så nervös inför matchen på lördag också, säger Midastalangen Hampus Hallén.

Annons

Annons

Hur mycket ser du fram emot lördag?

– Jag ser självklart fram emot det. Vi har haft en sån sjukt bra säsong så det här är vi verkligen värda. Det ska bli jättekul att fira med alla grabbar i laget. Publiken har varit en stor del hela säsongen också då vi alltid har mycket folk på läktaren varje match. Hoppas det kommer ännu fler på lördag.

Midas har under säsongens gång varit i stort sett en ostoppbar maskin och vunnit hela 17 av 21 matcher och endast förlorat två inför den sista omgången.

Midas–Åland spelas klockan 12.00 på lördag och sändningen startar strax före det.

Fakta

Så ser du matchen på Norrtelje Tidning

För att se sändningarna på norrteljetidning.se måste du vara prenumerant på Norrtelje Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på norrteljetidning.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på norrteljetidning.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan