Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2023 i Roslagen

Häng med NT-sporten – veckans live: Segerfest och fotbollsbevakning

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Text

Annons

LIVE-TV

Torsdag 23 mars

► Fotboll, träningsbevakning, cirka 20.00:

NT-Sporten on tour är tillbaka, där vi besöker lokala fotbollslag på deras träning och snackar upp den kommande säsongen. Under förra veckan besökte vi Hallstas herrlag och Roslagsbros damlag och i måndags besökte vi BKV Norrtäljes damer och Rös herrar. På torsdag har turen kommit till Rialas herrar och Rådmansös herrar. Båda tränar samtidigt på Norrtälje Sportcentrum och sändningen drar igång vid 20.00.

Annons

Annons

Lördag 25 mars

► Innebandy, match, 12.00:

Midas herrar har haft en fantastisk säsong i division 3 Uppland. Hallstavikslaget har redan säkrat seriesegern, trots att en omgång återstår. På lördag avslutar Midas säsongen och då lär det bli stor fest i Hallstaviks Sporthall. NT-Sporten är på plats och sänder den matchen, då Midas tar emot FBC Åland. Vi sänder mötet med start tio minuter före matchstart.

Söndag 26 mars

► Innebandy, match, 14.45:

I helgen spelas de sista matcherna i årets upplaga av division 4 Uppland. Där har både Roslagsalliansen och Väddö chansen att nå kvalet till division 3. Båda lagen står på 30 poäng och är två poäng bakom Uppsala Life IF U, som innehar den sista kvalplatsen. På söndag tar Roslagsalliansen emot Väddö i ett derby i Sparbankshallen i Rimbo. Vilka vinner och tar chansen att nå kvalet uppåt? Vi sänder mötet med start tio minuter före matchstart.

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan