Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2023 i Roslagen

NT on tour – ny unik livesatsning

Fotbollssäsongen 2023 närmar sig med rejäla steg – och då stiger temperaturen.

Därför beger sig NT-sporten ut på vägarna igen för att besöka ett flertal av Roslagens fotbollsklubbar.

– NT livesänder fler lokalfotbollsmatcher än någonsin under 2023 och därför är det viktigt att komma ut och ge supportrarna ett riktigt bra uppsnack med klubbarna, säger chefredaktör Carl Juborg.

Text

Sportens Christopher Grönlund och Martin Lidholm.

Bild: Måna Jonsson Roos

Annons

Mindre än en månad kvar till fotbollssäsongen 2023.

Då packar NT-sporten ner kamera, stativ och mikrofon i bakluckan, hoppar in i bilen och beger sig ut på vägarna för att ta tempen på kommunens fotbollsklubbar inför det som komma skall.

Initiativet är en del i den satsning som Sporten återigen gör på lokalfotbollen, som dessutom inkluderar en livesänd uppesittarkväll, en återkommande podcast och mängder med direktsända matcher, under året som kommer.

Annons

Annons

– NT livesänder fler lokalfotbollsmatcher än någonsin under 2023 och därför är det viktigt att komma ut och ge supportrarna ett riktigt bra uppsnack med klubbarna, säger Carl Juborg, chefredaktör på NT.

Livekonceptet ”NT on tour” drar igång redan under tisdagen – och de första anhalterna blir Sparbankens IP och Vårlyckans IP för möten med Hallsta IK respektive Roslagsbro IF – och tanken är att bjuda på intervjuer, åsikter och analyser kring lagen i fråga.

Därefter får ytterligare sex klubbar besök under mars månad.

– Det här var ett oerhört lyckat grepp senast vi gjorde det och därför känns det väldigt kul att få ta del av klubbarnas tankar och ambitioner inför ett på många sätt spännande fotbollsår, säger Martin Lidholm, sportreporter på tidningen.

Fakta

Här är alla delar i fotbollssatsningen

NT on tour:

Sporten besöker åtta klubbar inför seriepremiären 2023. Det bjuds på intervjuer, analyser och närvarokänsla från försäsongen som är på upploppsrakan.

Uppesittarkväll:

Direktsänt uppsnack med fem särskilt intressanta klubbar på lokal. Tid, plats och inbjudna gäster kommer inom kort.

Fotbollsmatcher:

Som tidigare år kommer Sporten att sända en drös med matcher under 2023. Under våren blir det omkring 20 fajter, inklusive flera derbyn, och under sommaren och hösten tillkommer ännu fler.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan