Annons

Annons

Annons

Fotboll

NT sänder lokal fotboll i fyra år till

Fotbollsfesten går vidare på norrteljetidning.se!

Tack vare ett nytt avtal med Svenska Fotbollförbundet kommer NT sända lokal fotboll i fyra säsonger framåt.

– Det värmer extra hos mig personligen som älskar lokalfotboll och lokaljournalistik, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Text

Bild: Tobias Stahl

Annons

De senaste säsongerna har du som prenumerant på NT kunnat följa den lokala fotbollen genom ett stort antal livesända matcher på sajten.

Nu förlängs fotbollsfesten med fyra år till.

Genom ett nytt avtal mellan Svenska Fotbollförbundet och fyra lokalmediakoncerner kommer tusentals matcher från division 1 damer samt division 2 och 3 herrar att livesändas under åren 2023-2026.

Annons

– Genom detta samarbete når fotbollen ut över stora delar av landet och vi får en exponering som är väldigt viktig för våra föreningar från norr till söder, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på Svenska Fotbollförbundet i ett pressmeddelande.

Annons

Mattias Wallström är livesportansvarig på Bonnier News, som äger NT. Han säger så här om det nya avtalet:

– Vi vill vara nära vår publik och de här matcherna går rakt in i det lokala hjärtat, det värmer extra hos mig personligen som älskar lokalfotboll och lokaljournalistik.

NT kommer dessutom att sända ett stort antal matcher från de lägre lokala serierna, precis som tidigare år.

Exakt vilka matcher som kommer sändas på norrteljtidning.se under säsongen presenteras vid ett senare tillfälle. För att se sändningarna måste du vara prenumerant på NT.

Fakta

Så ser du fotbollssändningarna

För att se sändningarna på norrteljetidning.se måste du vara prenumerant på Norrtelje Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på norrteljetidning.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på norrteljetidning.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan