Annons

Annons

Annons

krönika

Carl Juborg
Det här är ett unikt erbjudande till NT:s publik

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Vi på Norrtelje Tidning brukar säga att vi ska göra journalistik som bygger på att berätta saker genom människor. Det är din berättelse, din story, med koppling till din verklighet och vardag som ska forma innehållet i våra olika publiceringskanaler.

Hur vi tänker idag, i vår dialog med er kommuninvånare och läsare, skiljer sig väldigt lite gentemot hur andra NT-redaktörer genom historien har resonerat.

Norrtelje Tidning har alltid velat våra läsare väldigt väl i rollen som demokratins riddare och granskande organ.

I boken Spegel och Språkrör 1880-1970 av chefredaktör Harald Hultman går det att läsa om den ovärderliga synergin mellan tidningen och publiken.

Vi citerar:

"Det gäller att vara på samma våglängd som läsaren. Det måste finnas en samhörighet mellan läsaren och tidningen, en känsla av gemenskap. Och för att lokaltidningen ska kunna fylla läsarens behov av kontakt med omvärlden krävs ett samspel mellan läsaren och tidningen. En dialog. Det är Norrtelje Tidnings styrka att den dialogen varit så livlig under lång tid. Redan när 1880-talets läsare lockades till inlägg till inlägg i Norrtelje Tidning lades en viktig grundsten för tidningens utveckling."

Annons

Annons

Dialogen med er är fortfarande primär.

Det allra viktigaste vi har.

Men vi har alltid också visat på en stor vilja att guida dig i den djungel som uppstår när medierna och konsumtionen av den kopplat till medieutbud och dess efterfrågan ständigt förändras eller byter riktning.

NT:s redaktion.

Hur ser din konsumtion ut när det kommer till nyhetsmedier idag? Vad vill du få ut av att följa din kära lokaltidning eller vad krävs för att du ska börja läsa Norrtelje Tidning?

Norrtelje Tidning strävar alltid efter att stötta dig och hitta alternativ frågeställningarna ovan.

Ett alternativ för just dig kan vara det nya prenumerationspaketet + Allt (för 199 kr i månaden) som finns tillgängligt inom kort.

Det här är ett steg i NT:s och koncernens strategi "Mer till fler" och det innebär att prenumeranter av NT:s digital-paket till ett långt pris kan uppgradera sin prenumeration och få tillgång till Expressen Premium och DN Digital Bas.

På sikt kommer det även krävas ett +Allt-abonnemang om du vill ta del av fler Local-titlar utöver "din egen titel" - i det här fallet Norrtelje Tidning.

+Allt erbjudandet när det gäller uppgradering gäller i dagsläget enbart Digital-kunder. Ni som är pappers- och e-tidningskunder behöver teckna +Allt som en separat prenumeration, utöver sin befintliga.

Annons

+Allt är en enorm möjlighet för dig som vill läsa Norrtelje Tidning men också få mycket mycket mer.

Annons

Här snackar vi verkligen samverkan mellan läsare och tidning.

Häng med på den här nya resan.

NT huserar på Stora Brogatan i Norrtälje.

Bild: Lina Sköld

+ Allt. NT:s nya erbjudande. Bilden är en genre-bild. NT ingår i +Allt.

Bild: Lina Sköld

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan