Annons

Annons

Annons

Norrtälje Idrottsgala 2022

Blev mästare i kavaj – nu kan HK Roslagen vinna Guldankaret

De har flugit genom seriesystemet de senaste åren – och det fina spelet gjorde dem till division 3-segrare i kavaj.

Nu är HK Roslagen nominerade till Guldankaret för årets idrottsprestation under 2022.

– Väldigt smickrande, säger tränaren Marcus Hahlin.

Text

NOTERA: Från och med fredag 20 januari kan du rösta på din favorit till Guldankaret 2022 som delas ut i samband med Norrtälje Idrottsgala 17 februari. Röstningen pågår fram till och med 5 februari och här klickar du för att komma till formuläret.

Annons

Bild: Privat

Handbollssäsongen 2021/22 känns avlägsen, men för HK Roslagen blev det en minnesvärd sådan. Succéklubben, som fungerar som utvecklingslag åt Rimbo HK, har flyttats upp år efter annat och under den gångna säsongen visade laget rejält med styrka när de tog hem division 3 så pass övertygande att seriesegern säkrades i kavaj. I tvåan har laget fortsatt leverera och skuggar just nu den absoluta toppen.

Annons

– Med bakgrund av hur det såg ut inför säsongen, där vi knappt hade en tränare, så får man säga att det gick över all förväntan. Vi hade en bra stomme och fick dessutom upp en duktig kull juniorspelare, vilket gjorde att vi kunde ro det hela i hamn. Jag är otroligt stolt över oss, och framför allt de yngre spelarna, för det har ställts höga krav från bland annat min sida, säger den spelande tränaren Marcus Hahlin.

För det har klubben nu blivit nominerad till NT:s Guldankare för årets idrottsprestation under 2022.

– Jätteskoj att bli uppmärksammad på det här sättet, för det är ju ändå på en rätt låg nivå vi har verkat. Det är väldigt smickrande och inget man tänkt på under årets gång. Men det är jättekul med lite rampljus, säger Hahlin.

Fakta

NT:s Guldankare 2022

Norrtälje Idrottsgala närmar sig med stormsteg och den 17 februari är det dags att hylla de som hyllas bör inom och kring Roslagsidrotten.

Bland annat kommer NT:s Guldankare att delas ut till den eller de idrottare som stått för den största idrottsliga prestationen under 2022.

Som vanligt är det Norrtelje Tidnings läsare som, tillsammans med en jury, utser vinnaren.

Rösta kan du göra längre ner i den här artikeln, eller genom att skicka ett vykort, märkt NT:s Guldankare samt namnet på den kandidat du vill rösta på, till Norrtelje Tidning, Stora Brogatan 10A, 761 30 Norrtälje.


Senast den 5 februari behöver vi Din röst.

Klicka här för att komma till formuläret.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan