Annons

Annons

Annons

Ankaret Futsal Cup 2022

TV. Så sänder NT vidare – efter succén från Ankaret Futsal Cup

I helgen avgjordes årets upplaga av Ankaret Futsal Cup, där Kokklandslaget och Ankaret stod som slutsegrare.

Norrtelje Tidning sände samtliga 53 matcher i cupen – och responsen från er läsare var enorm!

– Återigen blev Ankaret Futsal Cup den fullträff som vi hade hoppats på, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på NT.

Text

Sändningarna från helgens Ankaret Futsal Cup blev en succé.

Bild: Norrtelje Tidning

Annons

18 timmar livesändning, 53 matcher och massa dramatik.

Så skulle man kunna sammanfatta helgens Ankaret Futsal Cup. För Kokklandslaget och Ankaret FK slutade helgen med jubel, när man fick lyfta bucklan och fira slutsegern i herr- respektive damklassen.

När helgen summeras kan man konstatera att även för NT:s del slutade det med en succé, med över 7 000 inloggade sidvisningar på sändningarna från Norrtälje Sportcentrum. Totalt slog NT sitt veckomål för nya kunder med 64 procentenheter.

– Återigen blev Ankaret Futsal Cup den fullträff som vi hade hoppats på. Publiken på läktarna skapade en inramning som jag tror letade sig hela vägen ut genom TV-rutan och hem till våra tittare, för jag kan inte tolka siffrorna på något annat sätt, säger NT-sportens Christopher Grönlund och fortsätter:

Annons

Annons

– Att det bjöds på mängder av dramatik, flertalet läckra mål och en hel del tekniska nummer och känslor som var på gränsen till att svalla över gjorde inte underhållningen sämre och det är också svaret på frågan varför vi valde att sända den här turneringen.

TV: Se det bästa från Ankaret Futsal Cup i spelaren nedan

Inbäddat innehåll

Grönlund passar på att skicka en hyllning till arrangörerna.

– Arrangemangsmässigt har Ankaret FK också tagit stora kliv sedan den första upplagan och med pandemirestriktioner som förhoppningsvis ligger bakom oss ser jag inga gränser för hur mycket den här idrottsfesten kan växa framöver. Och när antalet lag utökas från 20 till... säg 30-35 lag, så kommer vi att vara där och ge våra prenumeranter helhetsupplevelsen. Det vågar jag lova.

Och NT fortsätter satsa på livesänd futsal. Redan i början av januari är det nämligen dags för anrika Rånäscupen och den kommer NT förstås att bevaka.

– I vilken omfattning det blir återkommer vi till, men att vi är där med videokamera och mikrofon i högsta högg är ingen vild gissning, avslutar Grönlund.

Däremot blir det ingen direktsändning av Ankarets ungdomsturnering för flickor på lördag 10 december. Den är nämligen inställd – och i stället spelas ett poolspel mellan Ankaret, Häverödals SK och Rimbo IF i Roslagsskolan. Ett bildextra utlovas därifrån i stället.

Annons

Mer om Ankaret Futsal Cup

Martin Lidholm: Tack alla i Ankaret Futsal Cup – en uppvisning i idrottskärlek

Annons

HÖJDPUNKTER. Klassmålen avlöste varandra

BILDEXTRA. Drama, känslor och publikfest

TV: Osannolika guldhjältar och galet drama – de blev mästare i Ankaret Futsal Cup

TV: Drömmål i mängder – Se hela lördagens futsalfest i repris här

TV: Straffar och drömmål – se finaldagen av Ankaret Futsal Cup i repris

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan