Annons

Annons

Annons

Ishockey 22/23

NT sänder dubbelmötet mellan Norrtälje IK och IFK Österåker

Inom loppet av en vecka drabbar Norrtälje IK och IFK Österåker ihop två gånger om.

Redan på torsdag är det dags för J18-mötet mellan klubbarna – och veckan därpå spelas samma batalj på seniorsidan.

NT sänder båda matcherna exklusivt för dig som är eller blir prenumerant, med start på torsdag 19.00.

Text

Annons

Ishockeysäsongen 22/23 är i full blom och har bjudit på en hel del intressanta möten.

Nu stundar ett Roslagsderby gånger två inom loppet av en vecka när Norrtälje IK och IFK Österåker brakar in i varandra.

Först ut är torsdagens möte mellan klubbarnas J18-lag i J18 division 1 Östra B.

Österåker ligger sexa efter elva omgångar med åtta inspelade pinnar – medan Norrtälje är jumbo med sex poäng efter tio matcher.

Med andra ord är det upplagt för en intressant tillställning i Österåker Sportcentrum där mycket står på spel för bägge lagen.

Nästa vecka blir det derbystämning i Contigahallen när Norrtälje IK tar emot IFK Österåker i Hockeytrean.

Bild: Lina Sköld

Annons

Men det stannar inte där. För veckan därpå, närmaste bestämt fredag 16 december, är det dags för ytterligare en drabbning mellan rivalerna när klubbarnas seniorlag gör upp i Contigahallen i Norrtälje.

Annons

Även där är Österåker i förarsätet tabellmässigt, men har också spelat två matcher mer än Norrtälje och därmed finns chansen att knappa in när jakten på de åtråvärda topplaceringarna i hockeytrean går vidare.

Och nu kan Norrtelje Tidning meddela att Sporten direktsänder båda matcherna exklusivt för dig som är, eller blir, prenumerant.

Detta är nämligen startskottet på en livesänd hockeysatsning som NT gör under vintern.

– Äntligen får vi chansen att kliva in i ishallarna med både videokamera och mikrofon i högsta hugg för att kunna ge våra kunder och publiken direktsänd lokalhockey. Med tanke på att det har varit ett lyckat grepp i andra sporter så hoppas vi givetvis att det ska bli lika träffsäkert som ett knackande slagskott från blå, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på NT.

Torsdagens J18-möte startar klockan 19.00 och sändningen drar igång fem minuter före första tekningen.

Näste veckas möte är tidsbestämt till 19.30 och även där startar sändningen fem minuter före nedsläpp.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på norrteljetidning.se måste du vara prenumerant på Norrtelje Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på norrteljetidning.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på norrteljetidning.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan