Annons

Annons

Annons

Innebandy

Het poängfajt väntar när NT sänder derby från Vikingahallen

Norrtelje Tidnings satsning på livesänd innebandy går vidare.

På torsdag kväll sänds division 4-derbyt mellan Väddö IF och IBF Roslagsalliansen från Vikingahallen.

Så här gör du för att se matchen.

Text

Annons

Två matcher återstår av NT:s innebandysatsning innan juluppehållet. Torsdag den 15 december avslutas höstsäsongen när Midas spelar borta mot Enköping i division 3.

Men först väntar ett hett Roslagsderby i division 4, när Väddö tar emot Roslagsalliansen klockan 20.00 torsdag 8 december.

Matchen direktsänds på norrteljetidning.se/livesport för dig som är, eller blir prenumerant.

– Innebandyn i Roslagen har bjudit på flera minnesvärda matcher så här långt och att vi nu kan visa ytterligare derby känns grymt. Jag vågar nästan utlova rejält med mål, känslor och dramatik in på slutvisslan, säger Christopher Grönlund, sportredaktör på Norrtelje Tidning.

Annons

På torsdagkväll blir det derbyfajt i Vikingahallen, när Väddö tar emot Roslagsalliansen.

Bild: Martin Lidholm

Annons

Inför torsdagens match ligger Roslagsalliansen femma i tabellen, en placering före Väddö men på samma poäng. Saga har dragit iväg i toppen, men därbakom är det jämnt. En seger på torsdag skulle kunna innebära en andraplats i tabellen.

SE AKTUELL TABELL HÄR

Noterbart inför matchen är att båda lagen har spelat bättre på bortaplan under hösten. Roslagsalliansen har tagit sju av 13 poäng på bortaplan, medan Väddö plockat hela nio av 13 poäng någon annanstans än i Vikingahallen. Roslagsalliansen har spelat en match mer borta än hemma, medan Väddö har spelat hälften av sina matcher borta, respektive hemma.

Om tendensen håller i sig, får vi svaret på under torsdagskvällen. Matchen i Vikingahallen startar 20.00 och NT:s sändning startar fem minuter innan.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på norrteljetidning.se måste du vara prenumerant på Norrtelje Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på norrteljetidning.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på norrteljetidning.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan