Annons

Annons

Annons

Väddö glesbygd

Insändare
Skräpigt på Väddö sopstationen – hur tänker folk?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Skärper vi inte till oss så kommer de nog stänga sopstationen och det vill vi inte, skriver insändarskribenten. OBS. Detta är en genrebild och föreställer inte Väddö sopstationen.

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Hur tänker folk? Jag var ner till Väddö sopstationen, blev så arg. Det är många container som står på rad uppmärkta med information om vad som ska kastas i var och en. Men stora plastsäckar med skräp ligger där, löst skräp av alla de slag, mikrovågsugn,papper, plast med mera.

Här kan vi kasta, papper, plast, tidningar, glas, batterier med mera. Annat får vi köra till återvinningen i Häverö eller Norrtälje. Skärper vi inte till oss så kommer de nog stänga sopstationen och det vill vi inte.

Annons

Annons

Stackars dem som kommer och ska tömma och mötas av detta, de är värda många rosor för att de städar efter andra som inte kan göra som man ska och inte plocka upp om de tappar något som ska kastas nej det gör den berömda "någon annan" tänker de då.

Nu är det inte många som inte gör som man ska, men det räcker med få. Ofta gnälls det på ungdomar, men inte tror jag de far på sopstationen så ofta. Det är nog vuxna som gör så här.

Mvh ”tanten”

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan