Annons

Annons

Annons

Norrtälje

Insändare
Det är tufft för många på fars och mors dag

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Butikerna har ingenting för dem som har förlorat sin mamma eller pappa, skriver insändarskribenterna. Foto Janerik Henriksson / TT

Annons

Vi har förlorat familjemedlemmar. Man är glad för dem som kan fira fars dag eller mors dag varje år.

Men vi börjar bli lite ledsna och arga på att man ser erbjudan överallt. Räksstubbar, porslintriss med mera, man ska uppskatta sina föräldrar. Men ingenting alls i butiker för dem som har förlorat sin mamma eller pappa. Företag runt hela Sverige har inget något för dem som har gått bort. Nej då, man ska fira dem som lever istället.

Annons

Annons

Min, Rickards, pappa gick bort för sju år sedan. Min, Johannas, pappa gick bort för åtta år sedan och min mamma gick bort för 24 år sedan. Det är tufft för många på fars och mors dag. Man hör på TV och radio att det är dags att fira fars dag och mors dag varje år.

Därför har vi har slutat lyssna på Radio och TV, för det påverkar oss och många andra som inte har någon vid sin sida som man kan lägga huvudet på axlarna och säga jag älskar dig, mamma och pappa.

Man kräver inte så mycket av alla företag eller butiker. Men någonting borde det finns för oss som vill åka till graven och minnas de roliga minnen med familjemedlemmar som har gått bort.

Eller håller ni inte med om detta?

Rickard Berglin

Johanna Berglin

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan