Annons

Annons

Annons

krönikaBjörkö-Arholma

Jenny Damberg
Mjölmask och manetsallad – varför är framtidens mat så äcklig?

Manetsallad och mjölmaskburgare? Vad är det för deppig bild av framtidens mat som målas upp, skriver Jenny Damberg i dagens krönika.

Text: 

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Foto: Pontus Lundahl/TT Vad är det för sjuk utmaning vi försöker ställa oss inför, skriver Jenny Damberg om framtidens mat.

Annons

Roslagen fick två pristagare när de första nordiska mästerskapen i mathantverk arrangerades i september. Både Grannköket korv och sånt och Rådmansö Bageri kammade hem medaljer.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan