Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2022 i Roslagen

► Häng med NT-sporten – veckans livesatsningar: Derby och semifinaljakt

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Text

Annons

LIVE-TV

Tisdag 6 september

► Speedway, uppsnack, 18.00:

Rospiggarna har ett jätteläge att ta sig vidare till semifinal. De rödvita åker till Småland under tisdagen med ett försprång på 28 poäng mot Västervik efter den första kvartsfinalen. Då är Sporten på plats och sänder ett försnack inför tisdagens returmöte. Uppsnacket börjar vid 18.00.

Annons

Torsdag 8 september

Annons

► Fotboll, match, 19.30:

På torsdagen är det dags för ett hett derby i herrarnas division 3. Tabellfemman BKV Norrtälje tar emot jumbon Rådmansö på Norrtälje IP. Rådmansö jagar fortfarande efter sin första seger. Kommer den i torsdagens derby? Eller blir det en ny derbyseger för BKV efter vårens 3–0-vinst? Vi sänder matchen med start tio minuter före avspark.

Lördag 10 september

► Fotboll, match, 14.00:

Roslagsbro flyger fram i herrarnas division 5. De rödvita har inte förlorat en enda match under säsongen och ligger etta i tabellen. På lördag kan ”Robro” ta ett gigantiskt kliv mot uppflyttning. Då tar man emot tabelltvåan IFK Uppsala 2 på Vårlyckan. Vid seger kommer Roslagsbro ha ett försprång på åtta poäng i tabelltoppen. Tar Stefan Johansson och hans spelare den chansen på lördag? Vi sänder matchen med start tio minuter före avspark.

Söndag 11 september

► Fotboll, match, 16.00:

Rimbo har gått starkt i damernas division 3 sen beslutet att man bara skulle spela där och hoppa av från division 1. Efter det beskedet har de blåklädda inte förlorat en match och avancerat till tredjeplats i division 3-tabellen. På söndag kan Rimbo fortsätta den fina sviten. Då gästar man tabellettan Gamla Upsala 2. Vi sänder matchen med start tio minuter före avspark.

Annons

LIVERAPPORTER

Tisdag 6 september

► Speedway, match, 19.00:

Efter uppsnacket följer även Sporten såklart matchen mellan Västervik och Rospiggarna. Vi liverapporterar mötet med start tio minuter före tejpen ryker.

Annons

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan