Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2022 i Roslagen

► Häng med NT-sporten – veckans livesatsningar: Bottenstrid och Anrika Klubbar

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Text

Annons

LIVE-TV

Måndag 29 augusti

► Fotboll, match, 19.30:

BKV har haft en tung start på höstsäsongen och endast tagit en poäng på tre matcher. På grund av det börjar lagen underifrån att närma sig de rödblåa i tabellen. BKV ligger sjua och har endast fyra poäng ner till negativ kvalplats. Den 29 augusti spelar Norrtäljelaget borta mot nästjumbon Vaksala, vilket blir en chans för BKV att ta tre poäng och öka avståndet till bottenlagen. Vi sänder matchen med start tio minuter före avspark.

Annons

Lördag 3 september

► Fotboll, match, 12.00:

Rådmansö har ett nattsvart läge i division 3 norra Svealand. Nykomlingen ligger klart sist i tabellen och har elva poäng upp till kvalplats. Med fem matcher kvar att spela är det bara ett mirakel som kan rädda de blåvita från att åka ur. Dessutom jagar Rådmansö sin första seger för säsongen. Kan den komma hemma mot bottenkollegan Vaksala? Vi sänder matchen med start tio minuter före avspark.

Annons

Söndag 4 september

► Fotboll, match, 16.00:

Edsbro har haft en tung säsong och ligger sist i division 7 östra Uppland. På söndag vill EIF vända på den trenden, när tabellsjuan och kommunkonkurrenten Söderbykarl kommer på besök. Vi sänder matchen med start tio minuter före avspark.

Dessutom ramar vi in matchen med ett nytt avsnitt i vår serie om anrika klubbar. Den här gången är det Edsbro IF:s tur att vara med där, en förening som fyllde 90 år i fjol.

LIVERAPPORTER

Tisdag 30 augusti

► Speedway, match, 19.00:

Den här veckan går Rospiggarna in slutspelet i Bauhausligan 2022. Det är kvartsfinaldags och de rödvita möter Västervik i två matcher, där den första körs i Hallstavik under tisdagen och den andra avgörs 6 september i Småland. Det blir ett tufft möte för grundseriefemman Rospiggarna mot ett motstånd som slutade två placeringar före de rödvita i tabellen. Sporten liverapporterar mötet med start tio minuter före tejpen ryker.

Annons

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan