Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2022 i Roslagen

► Häng med NT-sporten – veckans livesatsningar: Stort jubileum och tuff värdemätare

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Text

Annons

LIVE-TV

Tisdag 23 augusti

► Swimrun, 10.00:

Under tisdagsmorgonen drar ett av världens tuffaste lopp igång när ”One Water Race” inleds ute på Arholma med start klockan 07.00. Med anledning av detta direktsänder Sporten från tävlingen när deltagarna passerar Kapellskär, där också gäster kommer att intervjuas under sändningen. Planerad sändningsstart är klockan 10.00 – något som dock kan ändras med kort varsel.

Annons

Annons

Lördag 27 augusti

► 90-årsfirande, 12.00:

På lördag blir det fest hos Estuna IF. Då firar föreningen att man fyller 90 år. Det kommer att pågå flera aktiviteter under dagen – då väljer vi NT-Sporten att vara på plats och sända ett avsnitt av Anrika Klubbar. Intervjuer kommer göras med många personer i föreningen och vi kommer prata om Estuna IF:s historia, nutid, framtid och olika sektioner. Planerad sändningsstart är klockan 12.00.

Måndag 29 augusti

► Fotboll, match, 19.30:

BKV har haft en tung start på höstsäsongen och endast tagit en poäng på tre matcher. På grund av det börjar lagen underifrån att närma sig de rödblåa i tabellen. BKV ligger sjua och har endast fyra poäng ner till negativ kvalplats. Den 29 augusti spelar Norrtäljelaget borta mot nästjumbon Vaksala, vilket blir en chans för BKV att ta tre poäng och öka avståndet till bottenlagen. Vi sänder matchen med start tio minuter före avspark.

LIVERAPPORTER

Tisdag 23 augusti

► Speedway, match, 19.00:

Under tisdagen går Rospiggarna in i den sista grundserieomgången av Bauhausligan 2022. Det blir en bra värdemätare inför kommande slutspel, när tabelltvåan Lejonen gästar Credentia Arena.

Inför matchen ligger Rospiggarna femma i tabellen. Det återstår att se vilken placering de rödvita hamnar på och vilka de får möta i det kommande slutspelet.

Annons

Sporten liverapporterar från Rospiggarna–Lejonen med start tio minuter före tejpen ryker.

Annons

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan