Annons

Annons

Annons

Annons

NT Mat & dryck

Min kräfttoast är hela skivan på ett bröd – med årets första svamp

Kräftor. Som så mycket annat så älskar jag även det. Jag kan äta hur många som helst.

Fredrik Rosell skriver om mat i Norrtelje Tidning XL. Han är kock på förskolan Småfolket och driver Instagram-kontot "Frallans mat och lantliv".

Bild: Norrtelje Tidning, Fredrik Rosell

Annons

Men till min förvåning så är det oftast så att på de kräftskivor jag varit så äter folk kanske två, tre kräftor och sedan är det bra. Man fokuserar istället på kantarell och västerbottenpajen, brödet och allt det runt omkring. Kanske är det för jobbigt att skala kräftorna?

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan