Annons

Annons

Annons

Fotbollssäsongen 2022 i Roslagen

► Häng med NT-sporten – veckans livesatsningar: Hett derby och viktig match

Sporten fortsätter att livebevaka Roslagsidrotten. Här är vad som erbjuds den kommande veckan.

Text

Annons

LIVE-TV

Fredag 5 augusti

► Fotboll, match, 19.00:

På fredag är det derbydags i division 5. Då tar Roslagsbro emot lokalkonkurrenten Väddö på Vårlyckan. Inför matchen ligger de förstnämnda etta i tabellen, medan de sistnämnda ligger sexa. Sporten direktsänder mötet med start 18.50.

När lagen senast möttes bjöds det på en tajt match och lagen delade på poängen. Höjdpunkterna från det mötet kan du se här.

Annons

Annons

LIVERAPPORTER

Tisdag 2 august

► Speedway, match, 19.00:

Rospiggarna har haft en svängig säsong i Bauhausligan. Efter en tung start har laget kört upp sig och ligger femma i tabellen. Under tisdagen reser de rödvita till Kumla för en match mot Indianerna. Det är en viktig sådan, då Indianerna ligger precis före Rospiggarna i tabellen. Där är marginalen mellan lagen endast två poäng, men Rospiggarna har kört en match mer än konkurrenten. Sporten liverapporterar från mötet med start tio minuter före tejpen ryker.

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan